HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Zemine Çim Fikirleri

08-09-2022 16:45
Zemine Çim Fikirleri

Zemine Çim Fikirleri

Yaşam alanlarını güzelleştirmek için öncelikle zeminden işe başlamak gerekir. Ayağımızı bastığımız yer bize huzur ve keyif vermeli ki orada mutlu olalım. Bu yüzden bastığımız zeminin yumuşak ve bizi rahatlatacak bir yapıda olması gerekir.

Son yıllarda popüler olarak kullanılan zemine çim fikirleri arasında suni çim yer alır. Diğer isimleri ile yapay çim ya da sentetik çim iç ve dış mekanlar için uygun zemin çim modelleri arasında yer alır. Hem dekoratif hem peyzaj hem de spor sahaları için uygun modelleri ile karşımıza çıkar.

Sentetik malzemeden üretildiği için yapay çim zemin kaplama olarak da bilinir. Bu yapay çimler zemin çimi olarak kullanıldığında uzun ömürlü, şık ve estetik bir hava katarlar. Rulolar şeklinde üretildiği için rulo çim zemin kaplama uygulaması oldukça kolaydır.

Zemin Çimi Olarak Suni Çim Zemin Kaplama Çeşitleri

Yapay çimi hangi zeminde kullanacağınıza bağlı olarak zemin çim çeşitleri vardır. Örneğin halı sahada kullanacağınız zemin çim çeşidi farklı iken bahçede kullanacağınız zemin çim çeşidi farklıdır. Bu zemin çimleri hav yüksekliği, renk, doku ve yapı olarak birbirinden farklıdır. Aşağıda yaşam alanlarınıza en uygun yapay çim zemin kaplama çeşitleri görebilirsiniz.

  1. 1.20 mm Dekoratif Yapay Suni Çim Halı - Lokilux Ros

İç ve dış mekanlar için kullanıma uygun olan Lokisoft Limos 20mm hav boyuna sahiptir. Dekoratif ve gerçekçi yapısı ile dış mekanlara huzurlu bir hava katar. 4 mevsim kullanıma uygundur. Bahçenizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Evcil hayvan sahipleri için de uygun olan bu modelimiz kedi ve köpek darbelerine karşı dayanıklıdır. Zamanla rengi solmaz. Eğer sizde yumuşak ve 4 mevsim yeşil kalan bir yapay çim halı istiyorsanız 20mm Dekoratif Gerçekçi Yapay Çim Halı tam size göre. 

  1. 2. 25 mm Sentetik Çim Halı - Lokilux Limos

 İç ve dış mekanlar için kullanıma uygun olan modelimiz 4 mevsim dayanıklıdır. Hem yumuşak hem de güçlü yapısı ile mekanlarınıza şıklık katar. Üzerine bastığınız zaman hissedeceğiniz soft doku ile keyfiniz katlanarak artacaktır. Dinlenmek için harika bir seçenek olan Lokilux Limos ile bahçe ve balkonlarınıza şıklık katabilirsiniz. 25mm Sentetik Çim Halı Lokilux Limos bahçelerinize renk katacak. Sevdikleriniz ile keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak.

  1. 3. 30 mm Yapay Çim, Balkon Çim Halı - Lokilux Bendis

 Suni çim halılar bahçe dekorasyonu için kullanımının dışında balkonlar için de kullanıma uygun çeşitlere sahiptir. 30 mm Balkon Çim Halı Lokilux Bendis de bu noktada karşımıza çıkıyor. Balkonlarda 4 mevsim kullanıma uygun olan modelimiz zamanla rengi solmayan UV dayanıklı bir sentetik çim modelidir. Balkon keyfinizi maksimuma çıkarır.  

  1. 4. 40 mm Bahçe için Gerçekçi Suni Çim Halı - Lokilux Ros

Suni çim kalınlığı arttıkça dayanıklılığı artar. 40mm Bahçe Suni Çim Halı Lokilux Ros da bu noktada karşımıza çıkan yapay çim halı modelidir. 40mm kalınlığı ile dış mekanlar için oldukça uygun dayanıklı bir zemin çeşididir. Kalın zemin tabakası zemine daha hızlı tutunur ve uzun ömürlü bir doku sağlar. Balkon, bahçe ve havuz kenarları için uygundur. 4 mevsim kullanabilir 7 gün 24 saat üzerinde vakit geçirebilirsiniz. Oldukça dayanıklıdır, aşınma mukavemeti çok yüksektir. Uzun ömürlü bir zemin çim yatırımı yapmak için harika bir seçimdir.  

  1. 5. 50 mm Balkon için Dekoratif Suni Çim Halı - Lokilux Ros

Balkon için dekoratif çim halı arıyorsanız 50mm suni çim halı harika bir tercih olacaktır. Kaliteli zemin yapısı ile balkonunuzda gerçek çime basıyormuş gibi hissedeceksiniz. Kalınlığı oldukça ideal olan balkon için dekoratif suni çim halı ile her daim canlı ve yumuşak bir dokunun keyfini çıkarabilirsiniz. Kötü hava koşullarına karşı dayanıklı ve 4 mevsim kullanıma uygundur. Uzun ömürlü bir zemin çimi istiyorsanız 50mm dekoratif suni çim halı doğru bir tercih olacaktır. 

En Şık Zemine Çim Fikirleri

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.