HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yapay Çim Halı Fiyatları

31-01-2024 00:43
Yapay Çim Halı Fiyatları
Yapay Çim Halı Fiyatları ve Modelleri

Yapay çim halı doğal çim yerine kullanılan bir zemin çeşididir. Sentetik çim ya da suni çim olarak da bilinir. Doğal çimin bakımının zor olması, 4 mevsim kullanıma uygun olmaması sebebi ile yeni nesil bir zemin çeşidi ortaya çıktı. Uzun ar-ge çalışmaları sonucu yapay çim olarak hayatımıza giriş yaptı. Her mevsim kullanıma uygun, dayanıklı, kaliteli ve estetik görünüme sahip yapay çim halı modelleri iç ve dış mekana uygun olarak yapılabilmektedir. Bahçe, anaokulu, halı saha çimi, havuz, evcil hayvan ve balkon gibi alanlarda uygundur. Böylelikle yapay çim halı fiyatları nedir sorusu karşımıza çıkmaktadır.

Bahceye.com olarak yapay çim halı imalatı yapıyoruz. Türkiye’nin en kaliteli yapay sentetik çim modelerini üreterek sizlere sunuyoruz. Ürünlerimiz ISO 9001 kalite sertifikasına sahiptir. İster iç ister dış mekanlarda kullanabilirsiniz. Linki tıklayarak yapay çim halı fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilir ve anında istediğiniz ölçüde satın alabilirsiniz.

 

Yapay çimin metresi kaç para?

yapay cim metresi kac para
En sık sorulan sorulardan biri yapay çimin metresi kaç para sorusudur. Bu sorunun yanıtı hav boyu, kalite sınıfı, çim sıklığı gibi etmenlere göre değişmektedir. Çim modeline göre ortalama 200TL ile 600TL arasında değişmektedir.

 

Yapay Çim Halı Modelleri

 

 

Yapay Çim Halı Fiyatları

10mm 1. Sınıf Yapay Çim Halı

197,24 ₺

6mm Zemin Suni Çim Halı

164,37 ₺

40mm Bahçe Suni Çim Halı

591,72 

30mm Yapay Çim Halı

453,65 

25mm Sentetik Çim Halı

440,51

20mm Dekoratif Yapay Suni Çim Halı

427,36 

 

10 Maddede Yapay Çim Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

yapay cim alırken nelere dikkat etmek gerekir

Yapay çim alabileceğiniz bir çok marka bulunmaktadır. Burada dikkat etmeniz gereken şey alacağınız yapay çimin KULLANIM ÖMRÜ ve KALİTESİ olmalıdır. Aşağıda yapay çim alırken nelere dikkat etmek gerekir maddeler halinde görebilirsiniz;

  1. 1.       Malzeme Kalitesi: Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş yapay çimler, daha uzun ömürlü olur. Üretimde dayanıklı malzemeler seçilmelidir.
  2. 2.       Renk ve Görünüm: Yapay çim doğal çimi birebir taklit etmelidir. Renk tonları, yapay çimin doğal çime benzemesini sağlamak için dikkatlice seçilmelidir.
  3. 3.       Yükseklik ve Yoğunluk: Yapay çimin lif uzunluğu ve yoğunluğu, çimin doğal görünümünü etkiler. Doğal çimlere benzer bir yoğunluk ve uzunluk seçimi yapılmalıdır.
  4. 4.       UV Direnci: Düşük kaliteli yapay çimlerde güneş ışınlarına maruz kalındığında solma olur, Bu nedenle yapay çimlerde UV direnci önemlidir.
  5. 5.       Drenaj Özellikleri: İyi bir drenaj sistemi atık su birikimini önler ve çimin ömrünü uzatır.
  6. 6.       Yumuşaklık ve Konfor: Yumuşak bir yüzeye sahip yapay çim, çocuklar veya evcil hayvanlar için daha konforlu bir oyun alanı sağlar. Bu nedenle, çimin yumuşaklık özelliklerine dikkat edilmelidir.
  7. 7.       Çocuk ve Hayvan Dostu: Özellikle çocuklarınız veya evcil hayvanlarınız varsa, toksik olmayan ve zararlı kimyasallar içermeyen bir yapay çim seçimi yapmalısınız.
  8. 8.       Montaj ve Bakım Kolaylığı: Yapay çimin kurulumu ve bakımı kolaydır. Pratik ve hızlı bir montaj süreci ile birlikte düşük bakım gereksinimi uzun vadede avantajlıdır.
  9. 9.       Garanti Süresi: Yapay çimleri aldığınız yer size garanti vermelidir. Garanti süresi, ürün kalitesi hakkında güvenilir bir gösterge olabilir.
  10. 10.   Fiyat-Kalite Denge: En pahalı olanın her zaman en kaliteli olmadığını unutmayın. Bütçeniz dahilinde en iyi fiyat-kalite dengesini sağlayan yapay çimi seçmeye özen gösterin.

Yapay çim alımında bu faktörleri dikkate almak, uzun vadeli memnuniyetinizi artırabilir ve çiminizin estetik ve dayanıklılık açısından beklentilerinizi karşılamasına yardımcı olabilir.

İç ve Dış Mekanlarda Doğal Görünüm: Yapay Çim Halı Modelleri



yapay cim halı modelleri
halı saha yapay çim
bahce yapay çim



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.