HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Teras için Suni Çim Önerisi

27-04-2022 17:09
Teras için Suni Çim Önerisi

Teras için Suni Çim Önerisi

Evde daha sık vakit geçirdiğimiz bu dönemlerde teraslar hava almak için kullanışlı bir alternatiftir. Terasta bahçe havası yaşamak isteyenler için ise bir çok dekoratif peyzaj elemanı bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi teras zemini için olan suni çimdir. Teras için suni çim önerisi oldukça fazladır. Burada dikkat etmeniz gereken doğru zemin çeşidi için doğru suni çimi almaktır. Çünkü suni çim beton üzerine de uygulanabilir, toprak üzerine de.

Teras zemini beton olduğu için suni çim uygulamak çok daha kolaydır. Çünkü beton zeminlerde suni çim daha düz ve engebesiz olur. Estetik olarak da çok daha şık bir peyzaj görünümüne sahip olur. Ekip Spor olarak teras için bir çok suni çim çeşidi üretiyoruz. Teras için suni çim önerisi olarak gerçekçi yapay çim halı modellerimizden Lokisoft Bendis, Ros ve Limos modellerini kullanabilirsiniz.

Teras için suni çim alırken yapay çimin sıklığına ve hav boyuna dikkat ediniz. 30, 40, 50 ve 60mm olarak üzere farklı kalınlıklarda dekoratif peyzaj çimi bulunmaktadır. Web sitemizden hızlıca teras için suni çim alabilir ve montaj için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teraslarda Suni Çim Kullanmanın Avantajları

Teraslarda Suni Çim Kullanmanın Avantajları

Teras ve Balkon için suni çim COVID-19 döneminde çok yaygınlaşmıştır. Evlerden çıkmak istemeyen kişiler doğayı evine taşımak için yapay çimi tercih etmiştir. Bu konuda da uzman olan firmamız size en kaliteli ve en dayanıklı yapay çim modellerini en uygun fiyata sunmaktadır.

İşte teras / balkon için suni çim kullanmanın avantajları;

  • ·Temizliği oldukça kolaydır. Sadece su yardımı ile temizlenebilir.
  • ·Bakım, sulama ve gübreleme gerektirmez.
  • ·Güneş ışınlarında rengi solmaz.
  • ·Kış aylarında bile kullanılabilir.
  • ·Yangına karşı dayanıklıdır, alev almaz.
  • ·Bahçeyi evinize taşımanıza olanak sağlar.
  • ·Konforlu bir yaşam alanının ilk adımıdır.

Teras İçin Suni Çim Dekorasyon Örnekleri

Aşağıda doğal görünümü ile teras için suni çim dekorasyon örnekleri görebilirsiniz. Siz de yapay çimin avantajlı dünyasında bu konforlu alana ulaşabilirsiniz. Teras / Balkon suni çimi ile kendinizi dışarıda, bahçede, ya da tatilde hissetmek oldukça kolaydır. Suni çimi alın keyfini sürmek için geç kalmayın.

 Teraslarda Suni Çim

Teras çimi

Teras sentetik çimi

Teras suni çimi

teras ve balkon sentetik çimi

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.