HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Köpekler için Suni Çim Tavsiyesi

27-04-2022 17:38
Köpekler için Suni Çim Tavsiyesi

Köpekler için Suni Çim Tavsiyesi

Köpekler en sadık dostlarımızdan biridir. Eğer evimizde köpek bakıyorsak ona uygun bir yaşam alanı yaratmalıyız. Özellikle bahçeli bir eviniz var ise köpeğiniz için en konforlu yaşam alanını pet dostu suni çim ile sağlayabilirsiniz. Evcil hayvan dostu suni çim modelleri köpeklere zarar vermeyen, kimyasal içermeyen ve dışkı kokusunu engelleyen ürünlerdir. Bu yüzden hem köpekleriniz için uygun bir yaşam alanı hem de sizin için bir dinlenme alanı oluşturabilirsiniz.

Köpekler için suni çim tavsiyesi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Ekip Spor olarak bahçe peyzajı için en uygun evcil hayvan dostu sentetik çim modelleri üretiyoruz. Web sitemizde köpekler için suni çim ürettiğimiz suni çim modellerini görebilirsiniz. Bu modeller arasından Lokilux Bendis, Ros ve Limos modellerini tercih edebilirsiniz.

Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta sentetik çimlerin hav boyu ve sıklığıdır. Tercihinize bağlı olarak 20mm, 30mm, 40mm ve 50mm köpekler için suni çim üretimi yapıyoruz. Web sitemizden hızlıca ürünleri satın alabilir ve montaj için bizi arayarak ekiplerimizden destek alabilirsiniz.

Evcil Hayvanlar İçin Suni Çimin Avantajları

Evcil Hayvanlar İçin Suni Çimin Avantajları 

Evcil hayvanlar için suni çim kullanmanın bir çok avantajı bulunmaktadır. Onların sağlıklı bir şekilde yeşil alanda yaşamlarını sürdürmesi için suni çim çok faydalıdır. İşte köpekler için suni çimlerin avantajları;

  • ·Drenaj kanalları sayesinde dışkının dışarı atılmasını sağlar.
  • ·Koku yapmayan özelliği ile dışkı kokusunu engeller.
  • ·Leke tutmadığı için dışkı lekesi kalmaz.
  • ·Köpek çişi suni çimlerin rengini soldurmaz.
  • ·Köpekler kendini doğal ortamında hisseder ve stres yaşamaz.

Gördüğünüz gibi evcil hayvanlar için suni çim çok avantajlıdır. Kedi ve köpek dışkısı koku yapabileceği için evcil hayvan çimleri bu ihtimali düşünerek üretilmiştir. Bu yüzden de koku yapmayan, leke tutmayan ve rengi solmayan yapay çim çeşitleri köpek ve kediler için uygundur.

Köpekler İçin Suni Çim Fiyatları

Köpekler İçin Suni Çim Fiyatları 

Tercih edeceğiniz suni çim çeşidine bağlı olarak köpekler için suni çim fiyatları değişmektedir. Bunu belirleyen etmen suni çimin sıklığı ve hav boyudur. Hemen web sitemizi inceleyin ve en kaliteli evcil hayvan için suni çim modellerini en uygun fiyata satın alın!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.