HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Balkonda Çim Halı Kullananlar

13-04-2022 14:14
Balkonda Çim Halı Kullananlar

Balkonda Çim Halı Kullananlar

Balkonda çim halı kullanımı oldukça popülerdir. COVID 19 sürecinde evde çok sık vakit geçirdiğimiz için yeşil alan arzumuz arttı. Bu yüzden balkon veya terasta çim halı kullanarak yaşam alanlarını güzelleştiriyoruz. Balkon çim halısı ile sizde dışarı çıkmadan doğayı evinize taşıyabilirsiniz.  İç mekanda kullanımı oldukça avantajlı olan çim halı her zaman OLUMLU KULLANICI YORUMLARI ile taçlanmıştır.

İŞTE SİZE BİR KAÇ OLUMLU ÇİM HALI KULLANICI YORUMU;

*** Harika tasarımı ile balkonuma estetik bir görünüm kattı. Balkon dekorasyonu için kesinlikle çim halı tercih edilebilir. Hem güneş ışınlarının etkisinde rengi solmuyor hem de bakımı kolay. Balkon sevdalıları için çim halı harika bir tercih… ***

*** Balkonumun daha şık gözükmesini sağladı. Üzerine bastığım zaman ayaklarımı asla rahatsız etmeyen yumuşak bir dokusu var. Çocuklarım üzerinde güvenle oynuyor ve düşse de canı yanmıyor. Çim halı kesinlikle satın alınmalı… ***

*** Terasım için keşke daha önce çim halı alsaydım. Parka gitmemize ve evden çıkmamıza gerek kalmadan tüm doğayı evime taşıdım. Çim halı kullanıcısı olarak çok memnunum ve uzun süredir kullanıyorum. Rengi solmuyor ve temizliği çok kolay… ***

*** Terasta çim halı kullanımı harika bir fikirmiş. Çocuklarım çok mutlu. Çocuklarıma terasta bir yaşam alanı kurdum. Güvenle yanımda oynuyorlar. Düşme tehlikesi yok, canı acıma düşüncesi yok. Çim halı her eve lazım…***

Gördüğünüz gibi çim halı kullananlar çok mutlu ve memnun. Siz de yaşam alanlarınızı çim halı ile süslemek için daha fazla beklemeyin. En şık çim halı modelleri burada sizleri bekliyor!

Çim Halı ile İlgili Sıklıkla Sorulan Sorular

Çim halı kullanışlı mı?

Çim halı zamanla rengi solmayan yapısı, yıpranmayan dokusu ve kopmayan yaprakları ile oldukça kullanışlıdır. Temizliği de çok kolay olduğu için balkon, teras ve bahçede rahatlıkla kullanılabiliyor.

Çim halı su geçirir mi?

Çim halı su geçirir. Çünkü su geçirmesi gerekir. Temizliğinin kolay olması için çim halı üretirken drenaj kanalları eklenir. Bu kanallar suyun tahliyesini kolaylaştırır ve bu sayede temizliği de basit olur.

Balkon çim halı yıkanır mı?

Evet. Su ile çim halı yıkamak oldukça kolaydır. Çim halı yıkarken deterjan kullanmanıza gerek yoktur. Leke tutmadığı için su ile kolaylıkla temizlenebilir.

Çim halı böcek yapar mı?

Çim halı böceklenmeyi engelleyici malzemelerden üretilmektedir. Kaliteli bir çim halı asla böceklenmez. Çim halı üretiminde kullanılan polipropilen ve polietilen maddeler çim halının böceklenmesini önler.

Çim halı fiyatları nedir?

Çim halı fiyatları satın alacağınız çim halının modeline bağlı olarak değişir. Bu kapsamda peyzaj çimi fiyatları ve halı saha çimi fiyatları birbirinden farklıdır. Çim halı fiyatları ile ilgili en doğru bilgiyi almak için hemen bizimle iletişime geçin.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.