HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Balkon Zemin Kaplama Fikirleri

25-10-2022 16:02
Balkon Zemin Kaplama Fikirleri

Balkon Zemin Kaplama Fikirleri

Balkonlar, arkadaşlarınız ve ailenizle vakit geçirmek için harika bir yerdir. Ayrıca bitki yetiştirmek, barbekü yapmak veya sadece manzaranın tadını çıkarmak için harika bir yerdir. Peki ya balkonunuz için doğru zemin döşemesine sahip değilseniz?

Balkonunuz için doğru döşemeyi seçmek, özellikle ne arayacağınızdan emin değilseniz zor bir iş olabilir. Ama merak etmeyin, hem balkonunuza uygun hem de ihtiyaçlarınızı karşılayacak mükemmel balkon zemin kaplama fikirleri bulmanıza yardımcı olmak için buradayız.

En İlgi Çekici Balkon Zemini Kaplama Fikirleri

En İlgi Çekici Balkon Zemini Kaplama Fikirleri 

Zemin kaplama fikirleri söz konusu olduğunda balkonlar genellikle göz ardı edilir. Ancak, biraz yaratıcılıkla balkonlar, iç yaşam alanının güzel bir uzantısı olabilir.

Balkonunuzu yaşam alanınızın bir uzantısı olarak kullanmayı planlıyorsanız, zemin kaplama fikirlerine yatırım yapmalısınız. Seramik karolardan, suni balkon çimine ve ahşap zeminlere kadar herkes için bir şeyler var. İşin püf noktası, balkonunuza en uygun olanı bulmak!

İşte karşınıza en ilgi çekici balkon zemin kaplama fikirleri! O zaman başlayalım.

1. Suni Çim ile Balkon Zemin Kaplama

Suni Çim ile Balkon Zemin Kaplama 

Suni çim ile balkon zemini kaplama balkonu modernize etmenin en popüler yoludur. Balkonunuzu ev gibi hissettirmenin en iyi yolu balkon çimi kullanmaktır. Balkonunuza biraz renk katmak istiyorsanız suni çimin doğal dokusu size harika bir yaşam alanı sunacaktır.

Suni çim, balkonunda yeşil bir alana sahip olmak isteyenler için en popüler seçenektir. Bakımı kolaydır ve fazla bakım gerektirmez. Suni çim, gerçek çime göre daha az su gerektirir. Kayganlığı azaltılmış bir zemin çeşididir bu nedenle ıslandığında düşme riski oldukça düşüktür. Bu nedenle de balkon zeminleri için idealdir.

Balkonda çim halı kullananlar yorumları nelerdir merak ediyorsanız tıklayıp öğrenebilirsiniz.  

2. Balkon Zeminini Boyayarak Kaplama

Balkon Zeminini Boyayarak Kaplama 

Boyama, yapılacak en kolay şeylerden biridir ve size birçok renk seçeneği sunar. Daha da iyisi, en iyi su geçirmez balkon döşeme seçeneklerinden biridir - tabii ki bir dış cephe boyası kullanmanız şartıyla.

Balkon zemin boyası diye bir şey yokken, zemin kaplama malzemesine uygun herhangi bir dış cephe boyasını kullanabilirsiniz. Beton, ahşap ve metal için seçenekleri araştırarak bulabilirsiniz.

3. IKEA Runnen Yer Döşemesi ile Balkon Zemini Kaplama

IKEA Runnen Yer Döşemesi ile Balkon Zemini Kaplama 

IKEA’nın runnen yer döşemesi en popüler balkon zemini kaplama çeşitlerinden biridir. Özellikle suni çim ile birleştiği zaman harika bir dekorasyon örneği oluşturuyor. Standart ölçülerde olan ürünü keserek alanınıza uygun hale getirebiliyorsunuz. Döşemeyi yerinden kolayca söküp başka yere takabilir ve tekrar kullanabilirsiniz. Yılda bir kez cilalayarak uzun yıllar kullanmanız mümkündür.

4. Kauçuk Yer Karoları ile Balkon Zemini Kaplama

Kauçuk Yer Karoları ile Balkon Zemini Kaplama 

Kauçuk karolar en çekici balkon döşeme fikirlerinden biri olmasa da kesinlikle pratiktir. Oynamak için yumuşak bir yüzey sağladıkları için çocuklarınız veya evcil hayvanlarınız varsa idealdir. Birbirine kenetlenen kauçuk karolar yumuşak ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Su geçirmez ve kaymazlar, bu da onları tüm hava koşullarına uygun hale getirir.

5. Balkon için Porselen Desenli Yer Karosu

Balkon için Porselen Desenli Yer Karosu 

Balkon zemininize biraz zarafet katmanın en hızlı ve en şık yollarından biri, alanınıza biraz porselen yer karosu eklemektir.

Çoğu porselen yer karosu dış mekan kullanımı için güvenlidir ve çeşitli desen, şekil ve renklerde gelir, böylece onları neredeyse her mekana uydurabilirsiniz.

Bu listedeki diğer seçeneklere benzer şekilde, çalışmak için temiz ve düz bir yüzeye ihtiyacınız olacak, bu nedenle bunlar düz beton zemin üzerine yerleştirildiğinde en iyi şekilde görünecektir.

Sonuç: En İyi Balkon Çimi Üreticisi ile Tanışın!

 balkon çimi üreticisi

Bahceye.com olarak en iyi balkon çimi üreticisi olarak hizmet veriyoruz. Balkonunuz için tercih edebileceğiniz en dayanıklı, en modern ve en gösterişli zemin çeşidi olan suni çim ile tanışmaya hazır mısınız? Hemen web sitemizi inceleyin ve uygun fiyat garantisi ile balkon zemininiz için en iyi suni çimi seçin.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.