HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Balkon çimi nereden alınır?

28-06-2022 16:34
Balkon çimi nereden alınır?

Balkon çimi nereden alınır?

Balkon çimi diğer bir ifade ile suni çim dekorasyonda şık bir alternatif olarak kullanılmaktadır. Hem iç hem de dış mekan peyzajında yapay çim halı kullananların sayısı her geçen gün artmaktadır. Evinde vakit geçirmeyi seven ve balkonuna doğayı taşımak isteyenlerin aklına ise balkon çimi nereden alınır sorusu gelmektedir. İşte bu noktada Ekip Spor olarak yanınızdayız.

Balkonda rahatça keyifli vakit geçirmek ve kendinizi bahçede hissetmek yapay çim halı ile oldukça kolaydır. Balkon çimi olarak doğal çim kullanamayacağınız için yapay çim size harika bir çözüm sunmaktadır. Firmamız UV dayanımlı, güneş ışınlarında rengi solmayan ve büzüşmeyen sentetik çim modelleri ile yaşam alanlarına şıklık katmaktadır.

Suni çim ve yapay çim halı çeşitleri beklentilerinizi karşılayacak şekilde yangına dayanıklı, geri dönüşümlü ve sürdürülebilir malzemelerden üretilmektedir. Gerçeğinden hiçbir farklı olmayan bu yapay çim halı modelleri sayesinde uzun yıllar konforlu bir keyif alanı oluşturmanız mümkündür.

Suni çimler doğal çimlere alternatif olarak üretildiğinden beri kullanımı her geçen gün artmaktadır. Yaşam alanlarımızı güzelleştirmek için bakım maliyeti düşük ve emek istemeyen bir sistemdir suni çimler. Sürekli gübre ve sulama gerektirmediği için kirli bir görünüm de oluşturmaz. Bu yüzden suni çim halı modelleri yaşamın her alanına entegre edilebilir tasarımlarda kullanıcılara sunulmaktadır.

Sentetik ip lifleri ile özel olarak dokunan bu yapay halı modelleri hav boyları 5mm ile 70mm arasında değişmektedir. İç mekan ya da dış mekan kullanımına bağlı olarak hav boyları değişmektedir.

Balkon çimi nerede satılır?

balkon cimi nerede satılır 

Balkon çimi nerede satılır diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Ekip Spor balkon çimi üreticisiolarak Türkiye’nin lider suni çim ve sentetik yapay çim halı imalatı yapan firmasıdır. Bu noktada balkon çimi alırken alanında uzman ve profesyonel bir firmadan destek alarak kullanım ömrü uzun ürünler satın alabilirsiniz.

İç ve dış mekanlarda çim halı kullanımı firmamız tarafından özel sabitleme aparatları ile yapılmaktadır. Gerçeğinden ayırt edilemeyecek tasarımlar ile sizlere sunduğumuz yapay çim halı modelleri sadece balkonda değil teras, ofis, bahçe ve ev zeminlerinde de güvenle kullanabilirsiniz. Dekoratif yapay çim halı modellerifarklı renk seçenekleri ile yaşam alanlarınıza şıklık katmak için alıcısını beklemektedir.

Aşağıda balkonda çim halı kullananlar yorumları bulabilir ve siz de gönül rahatlığı ile balkon çimi satın alabilirsiniz.

Balkonda çim halı kullananlar yorumları

 

B.S: ‘’Balkon çimi tam bir tasarım harikası. Neden daha önce keşfetmemişim diye kendime kızıyorum. Evinde vakit geçirmeyi seven ve doğayı evine taşımak isteyenler için balkon çimi harika bir alternatif.
Alın aldırın...’’
N.G: ‘’ Balkonda yapay çim halı kullanmak tam bir kolaylık. Balkonunuz balkon çimi ile her daim temiz kalıyor. Su lekesi yok, kir tutmuyor ve güneşte rengi solmuyor. Bir üründen beklediğiniz her şeyi size veriyor. Siz de yapay çim halıyı balkonda kullanmak için geç kalmayın…’’
S.F: Balkonumu nasıl dekore etsem diye düşünürken karşıma çıkan balkon çimi modelleri.. İyi ki görmüşüm ve balkonuma yaptırmışım. Bizi bu güzellikle tanıştıran bahceye.com’a çok teşekkür ediyoruz. Artık balkonum çok daha şık ve beni mutlu ediyor…’’

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.